Pensjonistliv

Faan!
Klokka er 05.45 og her er jeg. Lys våken. Ikke annet å gjøre enn å stå opp, da. Det skjer stadig vekk. At jeg våkner «midt på natta». Gud veit hvor mange ganger jeg har sagt tilmeg sjøl at nå må du sove litt til. Men nei. Jeg blir liggende å vri meg uten å sovne igjen.

Så da kan jeg gjerne like gjerne stå opp. Koker kaffe, henter ferske aviser og starter PCen. Da er ikke livet aller verst, tross alt. For som pensjonist sliter jeg ikke akkurat livet av meg på dagtid. Det eneste problemet er at dagen blir så j… lang.

Men for all del. Det er ingen grunn til å klage! Når en har vært i arbeidslivet i over 40 år er det greit å slippe ungdommen til.  For vi som kommer fra pressen blir ikke erstattet. Det blir stadig færre og færre som jobber med journalistikk. Det bærer jo avisene preg av, også. Hvor er det blitt av de gode reportasjene og de sakene som det trengs litt mer arbeid med?

Jeg bare spør…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *