EM-fotball og annen tidtrøyte

Det foregår ett fotball i EM nå. I Frankrike. Med fotballkamper på «alle» kanaler. Og det er mange jeg kjenner som følger så å si alle kamper som sendes. Slik er gudskjelov ikke jeg, tror jeg. Ha sett en og annen kamp. Akkurat nå sitter jeg og ser på Sveits mot Polen. Vi er et stykke ut i andre omgang og stillingen er 0-1 til Polen. Så er det lokaloppgjøret Wales mot Nord-Irland klokka 18.00 før Kroatia møter Portugal klokka 21.00. Hyggelig lørdags kveld? Ja, for mange blir det nok det. Men ikke for alle. Det er sjelden to i én husstand liker fotball så godt at de ønsker å tilbringe sommerkvelden foran TV’en. Og i morra er det spådd store nedbørsmengder.

Så til alle dere hvor fotballinteressen er delt sånn 50-50; ha en fin lørdagskveld!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *