Første uka nordpå

Nå er første uka unnagjort i Mosjøen. Ei spennende uke med mange nye opplevelser.

Det har vært mye nytt å sette seg inn i. Ikke minst de redaksjonelle systemene. Jeg sier bare SAXO! Hvis det er noen av dere som leser dette som jobber eller har jobbet i SAXO veit dere hva jeg snakker om. Mange detaljer og «klikk». Jeg trodde det skulle være enkelt å sette seg inn i  systemene. Men drøye to år etter jeg sist brukte systemet er det mye som er borte.

Mosjøen er en flott by på Helgelandkysten. Og til alt hell klarte de å redde det flotte trehusområdet i Sjøgata ved Vefsen-elva for noen år siden.
Nå fraamstår området som en turistmagnet for byen. Denne uka har det vært Galleria. Flere arrangemnt som konserter, kunstutstillinger og liv og røre i byen. I dag avsluttes uka med Byfesten. Jeg er spent på hva dagen i dag vil bringe av opplevelser.

Men foreløpig er det kaffe i leiligheten. Så får vi se utover dagen hva den vil bringe.

Ha en fin dag!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *