Snart hemmat…

Mosjøen – en flott by på Helgeland
Mosjøen – en flott by på Helgeland

Nå er det på tide å reise hemmat til Hamar! Fem ukers sommerjobb i Helgelendingen i Mosjøen er øyeblikkelig over. Så da kan jeg reise sørover, smekkfull av inntrykk og mange nye gode venner.

Ble oppholdet mitt slik jeg hadde tenkt meg? Ja, i aller høyeste grad. Jeg var spent etter at jeg hadde takket ja til jobben. Hvordan er kollegaene? Hvordan er Mosjøen? Det var spørsmål jeg tenkte på i 794 kilometer langs E6 nordover.

Nå snaut fem uker etterpå kan kort oppsummeres slik: Veldig bra!

Når dere neste gang reiser nordover, bør dere legge turen innom Mosjøen. Gjerne en dag eller to. Rusle rundt i Sjøgata eller sette dere ned på en av de koselige kafeene og ta en kaffekopp eller liknende.

Nå har i alle fall jeg fem herlige uker å se tilbake på…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *