Herlige Hamar

Hadde ikke trodd at jeg skulle komme til å skrive «Herlige Hamar» noe sted! Men når jeg skriver det nå, skyldes rett og slett at på søndag var Hamar herlig.

Jeg veit ikke hva jeg skal kalle markedet i Strandgata. Kanskje Innlandets største «loppis»? Bruktmarked kanskje? Uansett; det var en fryd å vandre i Strandgata og møte folk med smil om munnen som nysgjerrig så på hva hundrevis av utstillere hadde å tilby. Det var mye rart som ble tilbudt, men også ei annen perle av «noe» brukt. Sjøl fant jeg mange gode bøker.

Det som gledet mest var likevel alt folket som hadde møtt fram. Tusenvis av nysgjerrige hedmarkinger som hadde tatt turen til sentrum for å ta del folkefesten.

Og sannelig fikk jeg kjøpt mat også. Nydelige vårruller, innbakt scampi og chop suey. Deilig mat servert på gata. Glimrende.

Jeg gleder meg allerede til neste marked!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *